Barsels Forløb

Kan du genkende dette?

Du er lige blevet mor og du kan mærke alle de ændringer der følger med.

Kroppen føles anderledes, dine mavemuskler fungerer ikke helt, som de gjorde før du blev gravid, du har svært ved at holde på vandet når du fx hopper, din lænd er øm, skuldrene spænder op, da du løfter meget på din lille nye guldklump. Din krop føles generelt bare ikke helt, som du husker og som du måske havde håbet den gjorde, efter din fødsel. “For nu er du jo ikke gravid mere – så må den vel blive “normal” igen”.

Men du kan måske også mærke, at din mentalitet har ændret sig. Det er måske ikke helt som du havde forestillet dig, det ville være. Der følger en masse bekymringer med. Du har svært ved at prioritere, måske imellem dine egne og babys behov. Måske det har påvirket dit parforhold eller dit forhold til veninderne, hvilket kan være lidt svært at håndtere. Eller måske går det hele rigtig fint, men du føler dig lidt alene om det.

Du kan sikkert selv tilføje flere områder, hvorpå dit liv er blevet ændret både fysisk og psykisk i forbindelse med, at være blevet mor.

Trænger du til, at få dig selv i balance igen og derved også få mere overskud til guldklumpen, dig selv, dit parforhold, dine øvrige relationer, få fysikken på rette spor igen, så er dette forløb noget for dig.

På dette forløb bliver der taget hånd om hele dig.

Alt dette er til dig

  • 2 x fysioterapi

Her sætter vi fokus på de specifikke fysiske problematikker du har. Hvad enten det er dit bækken, skuldre, ryg, inkontinens eller noget helt andet. Det kan også være, at du generelt trænger til at blive spændt op med en gang dybde massage.

  • 2 x coaching

Her sættes fokus på de mentale forandringer du kan mærke. Hvad enten det er, at bedre kunne håndtere din nye rolle som mor (uanset om det er første, anden eller tredie gang), om det er at bedre kunne prioritere din energi, at få bedre fornemmelse af dine relationer, efter du er blevet mor. Eller måske du sidder med noget helt, helt andet som du mærker, har ændret sig efter du er blevet mor og som du føler som en udfordring.

  • 5 x Barsels Yoga

På Barsels Yoga har du muligheden for, at komme fysisk igang igen efter fødslen på en nænsom måde. Der vil være fokus på at styrke din core, mavemuskler, bækken, skuldre, ryg. Samt at inddrage dit åndedræt, så du vil kunne generere energi og mentalt overskud, ved at få trukket vejret dybt og roligt og derved give kroppen den ilt den har brug for, for at fungere optimalt samt skabe ro på dit nervesystem. Her vil der også være fokus på, at kunne trække dit fokus hjem til dig selv og bevare din energi, da den ofte kan blive trukket væk fra dig selv, når du ofte er i “super-Mummy-mode” og sætter andres behov langt højere end dine egne. Det er også her, hvor du vil kunne mødes med andre mødre, der måske står i samme situation som dig og du har mulighed for, at finde støtte samt dele erfaringer.

Tænker du allerede nu “ja tak, det skal jeg være med til, det er lige det jeg trænger til”, så KLIK HER, og send mig en besked om, at du gerne vil være med!

Det praktiske

Fysioterapien booker du en individuel tid til. Behandlingen finder sted i Rozendals lokale på WorkInn, Messingvej 6, 8940 Randers SV. Der er gratis parkering lige uden for døren samt bussen holder tæt på, enten på Messingvej eller i krydset på Århusvej/Messingvej. Der er nem adgang for barnevogne og der er puslefaciliteter, hvis du har baby med.

Coaching foregår ligesom fysioterapien. Du booker en individuel tid og det vil ligeledes finde sted på Messingvej 6, 8940 Randers SV.

Barsels Yoga finder sted i de skønneste lokaler i Remisen, J. V. Martins Plads 3, 8900 Randers C (lige ved FOF og Tøjhushaven). Her er ligeledes gratis parkering og gå afstand fra byen, hvis du er med bus. Her er nemt tilgængeligt med barnevogn, der både kan tages med ind, samt kan stå lige uden for vinduet til lokalet, så du kan holde øje, hvis baby ligger og sover udenfor i barnevognen, mens du dyrker yoga. Der er ligeledes puslefaciliteter. Det er selvfølgelig tilladt at amme og pusle under yogaen. Baby skal være minimum 8 uger og du skal have fået ok fra lægen om at være fysisk aktiv. Baby kan være med indtil han/hun begynder at kravle.

Tænker du nu “JA! Det er noget for mig”, så KLIK HER, og send mig en besked om, at du gerne vil være med!

Pris

Alt dette har en normalværdi på kr. 2.815,-

Din pris er kun kr. 2.200,-

Så for at opsummere, så får du;

2 x fysioterapi (værdi kr. 690,-)

2 x coaching (værdi kr. 1.500,-)

5 x Barsels Yoga (værdi kr. 625,-)

Hvilket næsten svarer til, at du får Barsels Yoga gratis.

Du kan ligeledes købe forløbet med 10 x Barsels Yoga.

Forløbet vil da have en pris på kun kr.2.700,- (værdi kr.3.440,-)

Hele forløbet skal være benyttet inden for 6 mdr. fra købsdato, så det passer med din igangværende barsel.

Fysioterapien bookes individuelt. Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark” har du mulighed for, at få tilskud herfra.

Coaching bookes individuelt.

Barsels Yoga fungerer som et klippekort, hvor du tilmedler dig fra gang til gang. Dog skal du huske at afmelde dig senest to timer før timen starter. Dermed giver du plads til en anden, der kunne stå på ventelisten. Holdene vil være på max 8 mødre, så er er mulighed for, at tilpasse enkeltes behov og niveau.

Du kan ligeledes købe et 10 turs klippekort. Dette kan købes fra starten eller som fornyelse efter de første 5 klip er brugt.

Det er altid muligt at købe endnu et klippekort, i tilfælde af, at du hurtigt får brugt det første. Dette koster kr. 550,- (værdi kr.625,-).

Køber du 10 turs klippekortet som forlængelse af dit første klippekort, er prisen på dette kun kr. 1.000,- (værdi kr.1.250,-)

Tænker du nu “JA, det her er lige det, jeg har brug for”, så KLIK HER og send mig en besked om, at du gerne vil med!

Hvem står for det?

Hele pakken og dermed både fysioterapi, coaching og Barsels Yoga udføres af Henriette Rosendal Musallam.

Henriette er autoriseret Fysioterapeut, Yoga instruktør samt NLP Coaching Master Practitioner og er indehaver af Rozendal – behandling i balance.

Henriette tror på den holistiske tilgang og dermed at det er vigtigt at se på det hele menneske. Da det er hende, der fører dig igennem hele forløbet, vil du være i trygge og kendte hænder fra start til slut og skal ikke til at fortælle din baggrund for at deltage, mere end én gang.

Forløbet starter hele tiden og er derfor tilpasset efter dig. Da fysioterapi og coaching bookes individuelt og holdet kører løbende, hvor der er tilmelding fra gang til gang, er løsningen yderst fleksibel og du kan starte, når det passer dig!

Tænker du “JA, jeg skal helt sikkert med, det er lige noget for mig”, så KLIK HER og send mig besked om, at du gerne vil med!

 

Jeg glæder mig super meget til at se dig! Har du spørgsmål kan du ALTID spørge via kontakt oplysninger som du finder her.

Alle de bedste hilsner til dig og din guldklump

Henriette