Kontor-Yoga på din arbejdsplads

Kontor-Yoga_logo

Kontor-yoga er primært for dig, der har stillesiddende arbejde foran en skærm.

Gevinsterne ved Kontor-Yoga

  • Du kan nedsætte sygefravær
  • Øge trivsel på arbejdspladsen
  • Mindske stress og skabe overskud

Øvelserne er rettet mod forebyggelse og lindring musearm, tastatur fingre, nakkespændinger, spændinger i skuldre, træthed, spændingshovedpine og stress.

Hvor

Certificeret Kontor-Yoga instruktør kommer ud på din arbejdsplads og instruerer dig og dine kolleger i øvelserne, der består af elementer af fysioterapi, ergonomi og mindfulness. Der behøves ikke meget plads, da det kan foregå i Jeres mødelokale, kantine eller lignende. Bare der er en stol, der står fast, der ikke er en kontorstol.

Hvad

Der vil blive benyttet udspænding, lette styrkeøvelser, mobilitetsøvelser, afspænding og åndedrætsøvelser, der ligeledes kan bruges efterfølgende i hverdagen og ville kunne modvirke spændinger, stress og udbrændthed.

Hvem

Alle kan deltage i sit helt almindelige arbejdstøj og alt hvad der skal bruges er en stol til hver medarbejder, da alle øvelser foregår siddende eller stående.

Der kan deltage 6-15 personer, så der er fokus på den enkelte. Er der flere, kan der oprettes flere hold.

Varighed

I skal kun kunne afsætte 30 minutter. Disse kan lægges lige før i møder ind, i formiddagspausen, midt på dagen, lige efter i har fået fri – præcis når det passer Jer bedst.

Hvor ofte

30 minutter én gang om ugen vil være anbefalelsesværdigt men hver 14. dag vil ligeledes være med til at give den positive effekt i form af overskud og forebygge nedslidning og øge trivslen. Lad os finde den bedste løsning til Jer.

 

10-turskort

8500 kr

Kontakt Rozendal og lad os finde den rigtige løsning til Jer.

For at læse mere om selve Kontor-Yoga konceptet se her