Om Rozendal

Rozendal er en lille, holistisk, fysioterapeutisk praksis ejet af Autoriseret Fysioterapeut Henriette Rosendal Musallam.

Hos Rozendal sættes der fokus på at finde frem til den træning, behandling, måde at bevæge sig på, at tænke på, der kan fungere optimalt for dig.

Rozendal tænker på det hele menneske og en balance mellem krop og sind. Kan også siges på den måde, at hvis det ikke giver mening, fungerer tingene ikke.

Ville det ikke være fantastisk, at finde roen og balancen igen og tage styringen på, hvad der skal fylde og hvordan man skal reagere på det, der fylder?

Hvordan

Dette kan du lave om på, ved at få “koblet kroppen på igen”.

Dette kan blandt andet gøres gennem de forskellig former for Yoga der tilbydes, hvor du vil kunne få en oplevelse af, at der sænker sig en ro i kroppen, at du kan mærke at kroppen er igang på en god og hensigtsmæssig måde. Og det vil være uanset om du ønsker at få en god træning ud af det, eller du går målrettet efter at få den indre ro.

Det kan også foregå ved, at du kommer med en fysisk problematik som f.eks. ondt i skulderen, albuen, nakken, ryggen eller andet, hvor vi tager en snak om, hvordan det generer og finder frem til en god og holdbar løsning for dig. De gør vi i form af, at jeg behandler dig samt vurderer hvilken indsats der ellers kan være anbefalelsesværdig for dig.

Ligeledes tilbydes NLP Coaching, hvor du vil kunne få redskaber til at se tingene fra en ny vinkel, hvadenten det er i forbindelse med din karriere, karriereskifte, dit parforhold, din familie, relationer, fobier, livsstil, et mål du ønsker at opnå eller noget helt andet, hvor dine nuværende handlings- og tankemønstre ikke fører dig derhen, hvor du gerne vil.

 

Om Henriette

IMG_2882

Jeg er indehaver af Rozendal og Autoriseret Fysioterapeut uddannet fra Aalborg i 2014. Jeg har tidligere arbejdet på klinik og har derved en bred erfaring.

Jeg har undervist i holdtræning i mange år heriblandt ældregymnastik, efterfødselsgymnastik, aerobic, dans og yoga.

Jeg brænder for at give den gode oplevelse videre og give folk en tryghed og god fornemmelse med hjem.

For at tilføre mig selv ny energi, dyrker jeg yoga, mindfulness og ikke mindst dansen.

For at give dig den bedste oplevelse vil jeg løbende holde mig opdateret gennem kurser.

Kurser/uddannelser

2016 certificeret NLP Coaching Practitioner og vil derved kunne hjælpe dig målrette hen mod dine mål, store som små.

2016 certificeret Kontor-Yoga instruktør.

2015 Mulligan MWM; Introduction (I), Upper Quadrant (A) og Lower Quadrant (B).

2014 Uddannet Professionsbachelor i Fysioterapi fra UCN Aalborg. Har i den forbindelse taget kurser i Holland bl.a. i Kinetics Therapy samt Active Aging.

2006 DGI Aerobic instruktør